Journal of Food and Dairy Sciences (JFDS) - Articles List
Home
Browse
Current Issue
By Issue
By Author
By Subject
Author Index
Keyword Index
Journal Info
About Journal
Aims and Scope
Editorial Board
Publication Ethics
Peer Review Process
Guide for Authors
Submit Manuscript
Contact Us
Login
Register
Home
Articles List
|
|
|
|
Articles in Press
Current Issue
Journal Archive
Volume 15 (2024)
Volume 14 (2023)
Volume 13 (2022)
Volume 12 (2021)
Volume 11 (2020)
Volume 10 (2019)
Volume 9 (2018)
Volume 03 (2018)
Volume 8 (2017)
Volume 7 (2016)
Volume 6 (2015)
Volume 5 (2014)
Volume 4 (2013)
Volume 3 (2012)
Volume 2 (2011)
Volume 1 (2010)
Volume 34 (2009)
Volume 33 (2008)
Volume 32 (2007)
Volume 31 (2006)
Volume 30 (2005)
Volume 29 (2004)
Volume 28 (2003)
Volume 27 (2002)
Volume 26 (2001)
Volume 25 (2000)
Author =
نصر عبدالرازق عبدالمولى
Number of Articles:
4
1
EFFECT OF XANTHAN AND GUAR GUM ADDITION ON RHEOLOGICAL CHARACTERISTICS OF LIBYAN WHEAT DOUGH تأثير إضافة صمغ الجوار و الزنثان على الصفات الريولوجيه لدقيق القمح الليبي (اشريشره)
Volume 5, Issue 4, April 2014, Page
213-220
نصر عبدالرازق عبدالمولى; عبدالرسول عوض سلطان; هدى محمد صالح
View Article
|
PDF
729.39 K
|
View on SCiNiTO
2
مقارنة الخواص الکيميائية و الفيزيائية و الريولوجية لبعض الاقماح المحلية الليبية
Volume 4, Issue 3, March 2013, Page
27-35
نصر عبدالرازق عبدالمولى
View Article
|
PDF
640.36 K
|
View on SCiNiTO
3
تأثير إضافة صمغ الجوار على الخصائص الريولوجية للعجينة وجودة الخبز المصنع من صنفين من القمح المحلي
Volume 3, Issue 12, December 2012, Page
745-758
نصر عبدالرازق عبدالمولى; نبيل فرج بدر; فهيم عبد الکریم بن خيال
View Article
|
PDF
935.88 K
|
View on SCiNiTO
4
دراسة تأثير إضافة نسب مختلفة من الصمغ العربي على الصفات الريـولوجية لدقيق أصـناف القمح الليبي Buc`s والصنف KVZ
Volume 3, Issue 12, December 2012, Page
761-776
نصر عبدالرازق عبدالمولى; عبد المنعم الباح
View Article
|
PDF
674.82 K
|
View on SCiNiTO