Journal of Food and Dairy Sciences (JFDS) - Articles List
Home
Browse
Current Issue
By Issue
By Author
By Subject
Author Index
Keyword Index
Journal Info
About Journal
Aims and Scope
Editorial Board
Publication Ethics
Peer Review Process
Guide for Authors
Submit Manuscript
Contact Us
Login
Register
Home
Articles List
|
|
|
|
Articles in Press
Current Issue
Journal Archive
Volume 15 (2024)
Volume 14 (2023)
Volume 13 (2022)
Volume 12 (2021)
Volume 11 (2020)
Volume 10 (2019)
Issue 12
Issue 11
Issue 10
Issue 9
Issue 8
Issue 7
Issue 6
Issue 5
Issue 4
Issue 3
Issue 2
Issue 1
Volume 9 (2018)
Volume 03 (2018)
Volume 8 (2017)
Volume 7 (2016)
Volume 6 (2015)
Volume 5 (2014)
Volume 4 (2013)
Volume 3 (2012)
Volume 2 (2011)
Volume 1 (2010)
Volume 34 (2009)
Volume 33 (2008)
Volume 32 (2007)
Volume 31 (2006)
Volume 30 (2005)
Volume 29 (2004)
Volume 28 (2003)
Volume 27 (2002)
Volume 26 (2001)
Volume 25 (2000)
Volume & Issue:
Volume 10, Issue 8, August 2019, Page 243-296
1
Effect of Feeding Iron Deficiency Anemia Rats on Red Beetroots Juices تاثير تغذية الفئران المصابة بانيميا نقص الحديد على عصير الشمندر
Page
243-247
الشحات جمعة الدرينى; مها عبدالله محمود; جمال سعد الحديدى
View Article
|
PDF
472.99 K
|
View on SCiNiTO
2
Hepatoprotective Impact of Cinnamon Aqueous Extract تأثير المستخلص المائى للقرفة على حماية الکبد
Page
249-255
سعاد أحمد على; سعيد محمود عبد الحمید بکر
View Article
|
PDF
579.62 K
|
View on SCiNiTO
3
Extraction and Utilization of Tomato Peels Lycopene as Antioxidant and Natural Colorants in Beef Burger استخلاص واستخدام ليکوبين قشور الطماطم کمضاد للأکسدة وکملون طبيعي في البيف برجر
Page
257-264
سومية محمد ابراهیم درويش; حسن إسماعیل عبدالحکيم; مخلص أحمد محمد عبدالرحمن; حمادة مجلى
View Article
|
PDF
619.85 K
|
View on SCiNiTO
4
Effect of Refractance-Window Drying Method on Quality Characteristics of Balady Menthol تأثير طريقة التجفيف بالنافذة الإنعکاسية على خصائص الجودة للنعناع البلدي
Page
265-269
حنفى عبد العزیز هاشم; سمير أحمد طايل; عمر شحات يونس; أسماء عثمان عبد المجید الجناينى
View Article
|
PDF
604.87 K
|
View on SCiNiTO
5
Preparing of Probiotic Tahini as A Novel Functional Food and Investigate its Effect along with Fish Oil against Alzheimer’s Disease in Rats إعداد طحينة متخمرة بالبکتيريا الحيوية کغذاء وظيفي جديد و دراسة تأثيرها على مرض الزهايمر مع المعاملة بزيت السمک في الفئران
Page
271-279
فاطمة محمد الزمزمي
View Article
|
PDF
513.89 K
|
View on SCiNiTO
6
Utilization of Husk Tomato Fruit Seeds Powder in some Foodstuff استخدام مسحوق بذور ثمار الحرنکش في بعض المواد الغذائية
Page
281-288
أيمن محمد أبواليزيد; السيد محمد ابو طور; اسماعيل برعي
View Article
|
PDF
595.59 K
|
View on SCiNiTO
7
Vegetative Characteristics and Nutritional Components of A New Line (Dwarf) As Compared with Three Commercial Genotypes of Faba Bean الخصائص الخضرية والمکونات الغذائية لسلالة الفول الجديدة (دوارف) بالمقارنة مع ثلاثة تراکيب وراثية تجارية من الفول البلدى.
Page
289-296
منال عبد الحمید محمود حسن; أشرف جلال هريدى
View Article
|
PDF
542.68 K
|
View on SCiNiTO