Journal of Food and Dairy Sciences (JFDS) - Articles List
Home
Browse
Current Issue
By Issue
By Author
By Subject
Author Index
Keyword Index
Journal Info
About Journal
Aims and Scope
Editorial Board
Publication Ethics
Peer Review Process
Guide for Authors
Submit Manuscript
Contact Us
Login
Register
Home
Articles List
|
|
|
|
Articles in Press
Current Issue
Journal Archive
Volume 15 (2024)
Volume 14 (2023)
Volume 13 (2022)
Volume 12 (2021)
Volume 11 (2020)
Issue 12
Issue 11
Issue 10
Issue 9
Issue 8
Issue 7
Issue 6
Issue 5
Issue 4
Issue 3
Issue 2
Issue 1
Volume 10 (2019)
Volume 9 (2018)
Volume 03 (2018)
Volume 8 (2017)
Volume 7 (2016)
Volume 6 (2015)
Volume 5 (2014)
Volume 4 (2013)
Volume 3 (2012)
Volume 2 (2011)
Volume 1 (2010)
Volume 34 (2009)
Volume 33 (2008)
Volume 32 (2007)
Volume 31 (2006)
Volume 30 (2005)
Volume 29 (2004)
Volume 28 (2003)
Volume 27 (2002)
Volume 26 (2001)
Volume 25 (2000)
Volume & Issue:
Volume 11, Issue 6, June 2020, Page 151-186
1
Physicochemical and Sensory Properties of Low-Fat Ice Cream Made with Inulin and Maltodextrin as Fat Replacers. الخواص الفيزيائية والکيميائية والحسية للمثلجات القشدية منخفضة الدهن المصنعة من الإنيولين والمالتودکسترين کبدائل للدهن
Page
151-156
H. A. Ateteallah; A. A. Abd-Alla; A. H. Ateteallah; Noha A. Hassan
View Article
|
PDF
851.18 K
|
View on SCiNiTO
2
Functional Properties and Acceptability of Ice Soy Milk Fortified with Papaya or Kiwiالخصائص الوظيفية ودرجه التقبل لمثلج لبن فول الصويا المدعم بالکيوى او الباباظ
Page
157-164
Rokaia R. Abdelsalam; Maha M. Bikheet; A. S. Zahran
View Article
|
PDF
1.28 MB
|
View on SCiNiTO
3
Chemical and Microbiological Qualities of Certain Local Dairy Products in Assiut City تقييم الجودة الکيميائية والميکروبيولوجية لبعض منتجات الألبان بمدينة أسيوط.
Page
165-169
Azza H. Z. El-deen; A. M. Abd El-Rahim; F. E. El-Gazzar; Dina M. Ossman; Ghada A. Mahmoud
View Article
|
PDF
778.42 K
|
View on SCiNiTO
4
Production of Nutraceutical Probiotic Whey–Based Beverage Fortified with Annona squamosal L. (Custard apple ) Fruit إنتاج مشروب شرش حيوى مغذى مدعم بفاکهة (ثمرة القشدة) Annona squamosal L
Page
171-177
Safaa A. M. El-Aidie; H. O. Hatem; Amal M. Ewis; Amal M. M. El-Nimer
View Article
|
PDF
960.6 K
|
View on SCiNiTO
5
Utilization of Moringa Leaves Extract in The Production of Functional White Soft Cheese الاستفادة من مستخلص أوراق المورينجا لإنتاج الجبن الأبيض الطري الوظيفي
Page
179-186
E. M. Abd El-Wahed; A. Osman
View Article
|
PDF
558.46 K
|
View on SCiNiTO